OxyTrust ingrediënten

OxyTrust Oxytocine stimulator is een speciaal preparaat met een unieke formule van DL-Phenylalanine (DLPA), PEA (Palmitoylethanolamide), Damiana-extract, Choline, Myo-Inositol, en GABA. U kunt OxyTrust hier bestellen!

DL-phenylalanine (DLPA)

DL-phenylalanine (DLPA) is een essentieel aminozuur. Het wordt als bouwsteen gebouwd om proteïnen (eiwitten) te vormen. Fenylalanine kan niet door het lichaam worden aangemaakt. Het draagt bij aan het geheugen, draagt bij aan de concentratie en draagt bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij het leervermogen. Bovendien draagt het bij aan geestelijke veerkracht en is het gunstig voor een goede geestelijke balans.

Palmitoylethanolamide (PEA):

Palmitoylethanolamide heeft drie hoofdfuncties in het lichaam: celbescherming, ontstekingsremming en pijnstilling. Palmitoylethanolamide is aanwezig in vele lichaamscellen en weefsels. Het is essentieel voor de bescherming van cellen en weefsels tegen schadelijke prikkels die kunnen ontstaan door zuurstoftekort, mechanische schade of schade door ontstekingen (inclusief chronische laaggradige ontstekingen). Lees meer ……..

Damiana-Extract:

Damiana werkt ontspannend, geeft een milde high en is licht afrodiserend. De werking houdt ongeveer een tot twee uur aan. Langdurig gebruik van damiana werkt potentieverhogend en helpt bij vrouwen de hormonale huishouding te reguleren. Verder wordt damiana gebruikt als antidepressivum, antisepticum en diureticum en is het gebruikt voor het versterken en op peil houden van het geestelijke uithoudingsvermogen. lees meer …….

Choline:

Choline is een essentiële voedingsstof die meestal wordt ingedeeld bij het vitamine B-complex. Het wordt ook wel een halfvitamine genoemd, omdat choline in geringe mate door het lichaam kan worden aangemaakt, maar de productie bij de meeste mensen niet toereikend is. Opname uit de voeding is dus in veel gevallen essentieel. Lees meer …….

Myo-Inositol:

In de natuur komt inositol meestal voor in de vorm van myo-inositol. Inositol is onder meer van belang voor de vetzuurstofwisseling, galvorming, hersenfunctie en insulinewerking. Myo-Inositol kan angst remmen door invloed op serotonine, kan bijdragen aan betere bloedsuikerregulering door verbetering insulinegevoeligheid, kan zorgen voor betere vruchtbaarheid bij vrouwen met PCOS, kan symptomen van depressie verminderen en staat bekend als veilig en vrij van bijwerkingen. Lees meer …..

GABA:

GABA wordt veelal gebruikt voor het verminderen van angst, het verbeteren van de gemoedstoestand, verminderen van het Pre Menstrueel Syndroom (PMS) en bij het behandelen van ADHD. GABA wordt ook ingezet bij andere neuropsychiatrische aandoeningen zoals stress, epilepsie en slaapstoornissen. Het wordt ook gebruikt voor spieropbouw, vetverbranding, het stabiliseren van de bloeddruk en verminderen van pijn. Lees meer …….

Geef een reactie